Björn Lundén Information

Nya lösningar med tydliga resultat

Björn Lundén information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som existerat sedan 1987. De erbjuder moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda. Företaget har drygt 100 anställda och huvudkontor i Näsviken utanför Hudiksvall.

67%

Så mycket mer sessioner hade Björn Lundén information webbplats 2017 jämfört med 2016.

23,54 %

Så mycket mer i intäkt hade Björn Lundén information 2017 jämfört med 2016.

2017

Året då transaktioner hade ökat med drygt 17 procent jämfört med året innan.

Behov

Björn Lundén Information ville öka sin digitala närvaro och antalet transaktioner via e-handeln. I siktet låg att öka företagets omsättning och få pengar tillbaka på sina marknadsföringsinvesteringar.

Vivas lösning

Skräddarsydd sökmotoroptimering (SEO) ökade Björn Lundén Informations synlighet i det organiska flödet och gav mer trafik till deras webbplats. Viva kartlade sökbeteenden och använde relevanta sökord för att driva mer trafik till deras webbplatser. Viva gav också webbplatsen en ny sajtstruktur som var trafikdrivande.

I maj 2017 påbörjades arbetet med sökordsannonsering (SEM) vilket gjorde att de nådde ut till fler människor.
Dessa sökordskampanjer i Google och Bing, där man endast betalar för varje enskilt klick, bidrog till att effektivt driva affären.

Viva tog stort ansvar för strategin gällande deras nylanseringar Digitala Företaget och Digitala Årsredovisningen – två tjänster som hjälper mindre företagare med bl. a. bokföring, fakturering och årsredovisning.

Vi har verkligen ett fint samarbete och har fått vara till hjälp med deras digitala strategier.

Ulf Bokelund Svensson

VD

Vivas integritetspolicy