Viva

Almtuna Hockey väljer Viva Media som digital partner

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Viva Media blir Almtuna Hockeys (AIS) digitala partner för tjänster inom sociala medier och digital marknadsföring.  

Samarbetet innebär strategisk rådgivning och exponering med webbplats och digital marknadsföring i syfte att stärka Almtuna Hockeys digitala närvaro. 

– Det känns fantastiskt bra att få Viva Media som vår digitala partner säger Almtunas nya klubbchef Andreas Klingberg. Viva Media har ett starkt fäste lokalt men tänker internationellt och för oss är det viktigt. Vi tar nu sikte på en stark digital närvaro och vi är väldigt glada över att Viva Media tar den pucken för oss.

Almtunas mål är en tydligare synlighet i kanaler som Facebook, Youtube och Instagram för att stärka den digitala närvaron samt attrahera mer publik.

– Vi jobbar idag nästan uteslutande med företag och har sedan en tid satsat mer på att hjälpa idrottsföreningar säger Arash Gilan, vice vd på Viva Media. Andreas har en tydlig vision för klubben och det är en resa som vi gärna är en del av.

Hemma premiär i år sker den 15 september då AIS möter Leksand i Metalåtervinning arena. 

För mer information, kontakta gärna: 

Arash Gilan, vice VD på Viva Media Group, 073-6991115, arash.gilan@vivamedia.se 

Andreas Klingberg, Klubbchef AIS 0708-550703 andreas.klingberg@almtuna.com

Almtuna IS bildades 1932. Från början omfattade föreningen bla fotboll, bandy och pingis. Ishockeyn togs upp på programmet först 1947. Idag är Almtuna IS en renodlad hockeyförening. Almtuna IS är den mest framgångsrika hockeyföreningen genom tiderna inom Upplands ishockeydistrikt. Utav 59 DM-titlar har Almtuna IS erövrat titeln 28 gånger Almtuna IS spelade i Allsvenskan 1989/90, 1991/92 och 2001/02 och sedan 03/04 tills nu.