Viva

Anticimex satsar på sök med MediaAnalys

Press
Publicerad , senaste uppdatering

”Vi är glada över förtroendet och det känns spännande att arbeta med Anticimex och förtroendet visar återigen att vår affärsmodell är mycket attraktiv, oavsett branschtillhörighet. Potentialen för Anticimex är mycket stor och vi kommer att jobba för att sökmotorgenererade kontakter ska stå för en betydande del av den totala affärsvolymen i framtiden” säger Henrik Zobal, VD för MediaAnalys

Anticimex är idag en av Sveriges ledande aktörer inom att skapa hälsosamma och trygga miljöer åt företag och privatpersoner. Sedan starten 1934 har verksamheten utvecklats från att vara ett litet familjeföretag till ett internationellt storbolag med cirka 1900 anställda runt om i Norden och Europa.

”Vi kommer att lägga stort fokus på vår nya webbplats. Det är en mycket viktig kommunikationskanal i vårt arbete att bredda kunskapen om Anticimex varumärke. Vi har valt MediaAnalys därför att de har en intressant arbetsmodell kring SEO och att de även har uppvisat bra kunskap om detta.” säger Eva Malmgren, Webbansvarig Marknad för Anticimex.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Henrik Zobal, VD, MediaAnalys +46 480 780811