Berättarministeriet väljer Viva Media som digital partner

Viva Media blir Berättarministeriets digitala partner för tjänster inom webb och digital marknadsföring. Samarbetet innebär strategisk rådgivning och exponering med webbplats och digital marknadsföring i syfte att locka fler volontärer till Berättarministeriets skrivarverkstäder. – För oss är Viva Media en perfekt partner säger Dilsa Demirbag-Sten, verksamhetsansvarig för Berättarministeriet. De har ett starkt entreprenöriellt tänkande och […]

Publicerat
Inlägg Viva

Viva Media blir Berättarministeriets digitala partner för tjänster inom webb och digital marknadsföring.

Samarbetet innebär strategisk rådgivning och exponering med webbplats och digital marknadsföring i syfte att locka fler volontärer till Berättarministeriets skrivarverkstäder.

– För oss är Viva Media en perfekt partner säger Dilsa Demirbag-Sten, verksamhetsansvarig för Berättarministeriet. De har ett starkt entreprenöriellt tänkande och tror på vår vision och våra mål. Viva Media är i framkant i digitala mediestrategier, vilket är viktigt i vårt arbete att rekrytera nya volontärer. Vi ser mycket fram emot att samarbeta och lära av deras team.

Sedan tidigare hjälper Kreab Berättarministeriet inom PR och King är reklambyrå.

– Vare sig det är politiker, låtskrivare, författare eller ledare så är skillnaden på det ordinära och den extraordinära förmågan att hantera språket säger Arash Gilan, Vice vd på Viva Media. Kommunikation och konsten att behärska språk är en oerhört viktig nyckel för att lyckas i livet och därför har vi valt att hjälpa Berättarministeriet inom ramen för vårt CSR-arbete.