Viva

VD-podden #42 Brian Solis – det nya normala i en onormal tid

VD-podden
VD-podden
Publicerad , senaste uppdatering

Brian Solis är en global innovationsevangelist och digital antropolog. Han är också en uppskattad talare och bästsäljande författare, aktuell med sin senaste bok Lifescale. Under många år har han studerat Digital Darwinism för att förstå effekterna av disruption inom företag, marknader och samhället. Brians research utforskar digital transformation, CX, innovation och framtiden för industrier, trender och mänskligt beteende.

Hans insikter om teknikens och framtidens utveckling och affärstrender har gjort honom till en kunskapsdelare för ledare och marknadsförare världen över. Brian humaniserar teknologier och trender för att hjälpa ledare att få nya perspektiv och insikter som sedan inspirerar till framtidens nya idéer.

 

I podden pratas det om vad pandemiåret 2020 har gjort med människors vanor och beteenden som egentligen inte är något nytt utan mer bara har gett främst digitala lösningar en extra push framåt. Något som han kallar för The novel economy  och har permanent ändrat människors konsumtionsmönster på en global nivå. Brian berättar också om hur han såg ”dot com-eran” växa fram i Silicon Valley och allt handlade om missionary marketing. Samt vikten av att skapa en digital kultur i företaget och vilka nya utmaningar det ställer på ledarskapet. Detta och mycket mer får du höra i poddavsnittet.

 

Lyssna på Brian och Arash här:

Podcaster

Spotify

Acast