En julgåva som förändrar

Som julgåva till dig som kund har vi i år valt att skicka en stor gåva till Love Nepal. Det är ett projekt i Katmandu, Nepal, som hjälper flickor som flytt, räddats eller köpts från ett liv som sexslavar på bordeller eller i sina egna hem. Flickorna kommer från en folkgrupp i västra Nepal som kallas Badi-folket. Dessa flickor har […]

Publicerat
Inlägg Viva

lovenepal-vivamedia

Som julgåva till dig som kund har vi i år valt att skicka en stor gåva till Love Nepal. Det är ett projekt i Katmandu, Nepal, som hjälper flickor som flytt, räddats eller köpts från ett liv som sexslavar på bordeller eller i sina egna hem.

Flickorna kommer från en folkgrupp i västra Nepal som kallas Badi-folket. Dessa flickor har ingen möjlighet till en ”normal” försörjning och tvingas därför sälja sig själva. Ibland är de inte äldre än 7 år när de säljs av sina föräldrar. Love Nepal har hittills startat fyra hem där flickorna får mat, husrum, tillgång till sjukvård samt skola. I varje hem bor drygt 40 flickor. Viva Media finansierar och har tagit ansvar för ett av dessa hem, och flera av våra anställda har även blivit faddrar till flickorna.

Vi är glada att vi kan ge av det vi har genom en särskild julgåva till Love Nepal den här julen, och vi hoppas att vår insats kan hjälpa till att bryta mönstret och skapa en ljusare framtid för Badi-folket.

Du kan läsa mer om Love Nepals arbete och kampanjen ”ge en julklapp som förändrar” här.