Viva

Få en gratisbiljett till Google Analytics Conference!

Google Google Analytics
Publicerad , senaste uppdatering

Google Analytics Conference

Nu är det inte långt kvar. Den 23:e maj går den tredje svenska Google Analyticskonferensen av stapeln på hotell Rival i Stockholm. Som arrangörer står Wednesday Relations tillsammans med oss Google Analytics Certified Partners.

Programmet är späckat med intressanta talare, bland annat från Googles huvudkontor i Mountain View, men även från svenska företag som kommer att berätta om sina framgångar med Google Analytics.

Personligen ser jag fram emot att få höra Paul Muret (medgrundare av Urchin, som 2005 blev Google Analytics) tala om var Google Analytics är på väg och hur det nya digitala landskapet påverka utvecklingen.

Paul Muret
Paul Muret på GACP Summit 2012 (källa: analytics.blogspot.com)

Det ska också bli intressant att lyssna på de företag och organisationer som berättar om sina egna erfarenheter av verktyget och hur det har hjälpt dem att lyckas med sin digitala närvaro. Bland dem ser ni Visit Sweden, Resurs Bank, Norrköpings kommun och AFA Försäkring.

Utöver detta kommer du som deltagare att få lyssna oss partners prata om nyheter i Google Analytics som lanserats under det gångna året och hur man på bästa sätt utnyttjar dem i sin egna verksamhet.

Vi ger ut 2 fribiljetter – du kanske vill gå? 

Motivera varför du ska få gå och få en biljett till Google Analytics Conference 2013:

– Tiden för att skicka in bidrag är passerad –