Google överrösta med frågor om Penguin

Den senaste tiden har Google blivit överrösta med frågor om uppdateringen med namnet Google Penguin. Den 7:e september 2012 gick Matt Cutts ut med en uppmaning via sin blogg att Google planerar skapa fler videos där de svarar på frågor om sökmotorn. Utfallet av hans uppmaning blev tydlig, majoriteten av alla frågor handlar om Google […]

Publicerat
Inlägg SEO

Den senaste tiden har Google blivit överrösta med frågor om uppdateringen med namnet Google Penguin. Den 7:e september 2012 gick Matt Cutts ut med en uppmaning via sin blogg att Google planerar skapa fler videos där de svarar på frågor om sökmotorn. Utfallet av hans uppmaning blev tydlig, majoriteten av alla frågor handlar om Google Penguin.

I sin blogg hänvisar Matt till Google Moderator där du kan ställa dina frågor till Google, och kanske får du ett svar i någon av de många videos som kommer produceras.

De senaste frågorna till Google:

Google Moderator

Många frågor om Google Webmaster Tools

Vi kan också se att det är många som ställer frågor om Google Webmaster Tools, om Google kommer göra det möjligt att i framtiden kunna ignorera ’dåliga’ länkar.

Ignorera dåliga länkar

Google Webmaster Tools i framtiden

 

Gör din röst hörd

Detta verktyg från Google ger dig möjligheten att påverka vad du vill få svar på, rösta på de bidrag du vill veta mer om samt skriv dina egna frågor.

Skriv din fråga till Google via Google Moderator.