Sverige - Viva Media

Google plus öppnar upp för nya användare

Sociala Medier
Publicerad , senaste uppdatering

För två veckor sedan skrev jag om Google +1 och berörde lite om Google plus. Där skrev jag bland annat att Google+ är en begränsad provversion och att inte alla har möjlighet att registrera sig. Detta har nu ändrats…

Google plus

Igår öppnade Google portarna till sitt sociala nätverk plus för alla. Från provversion till beta version. För att kunna gå med i Google+ så krävs det att man har ett Google-konto och har man inte det så kan man skaffa ett.

Google skriver själva i sitt blogginlägg om Google+, citerat:

“Anyone can sign up for Google+—no invitation required.
For the past 12 weeks we’ve been in field trial, and during that time we’ve listened and learned a great deal. We’re nowhere near done, but with the improvements we’ve made so far we’re ready to move from field trial to beta, and introduce our 100th feature: open signups. This way anyone can visit google.com/+, join the project and connect with the people they care about.”

Även på startsidan för Google, illustreras detta tydligt. I blickfånget för startsidan så har de även lagt till en “call-to-action”-text, “Google+ är öppet för alla! Gå med nu.” – För att få nya användare att registrera sig.