Life-butikerna väljer MediaAnalys för ökad synlighet inom sökmedia

MediaAnalys har ingått samarbete med Life-butikerna gällande sökmotoroptimering. – Vi är självklart mycket stolta över att lifebutiken.se, som är ett av Sveriges största och mest välkända varumärke för produkter och tjänster inom hälsa, väljer MediaAnalys som leverantör, säger Henrik Zobal, VD på MediaAnalys. MediaAnalys kommer att hjälpa lifebutiken.se med utvecklingen av deras tekniska plattform för […]

Publicerat
Inlägg Viva

MediaAnalys har ingått samarbete med Life-butikerna gällande sökmotoroptimering.

– Vi är självklart mycket stolta över att lifebutiken.se, som är ett av Sveriges största och mest välkända varumärke för produkter och tjänster inom hälsa, väljer MediaAnalys som leverantör, säger Henrik Zobal, VD på MediaAnalys.

MediaAnalys kommer att hjälpa lifebutiken.se med utvecklingen av deras tekniska plattform för att driva besökare och kunder till deras webbplatser via sökmotorer som Google och Yahoo. Avtalet omfattar leverans av både sökmotoroptimering och sponsrade länkar.

– Vi har valt MediaAnalys för deras kunskap och attraktiva affärsmodell och att de vågar förlita sig på sin kunskap och tillsammans med oss dela risken i det utmanande marknadsarbete som SEO medför, säger Klas-göran Petersson, Business manager Internet på Lifebutikerna.