Sverige - Viva Media

Magnus Hasselteg lämnar över vd-stolen

Viva Media
Publicerad , senaste uppdatering

Efter drygt ett år av fokuserat arbete på att digitalisera Vivas verksamhet har vi nu beslutat att ta det ett steg vidare och bolagisera vår utvecklingsavdelning till ett eget bolag, kallat Viva Technologies.  

Under de senaste året har vår vd Magnus Hasselteg till stor del arbetat med just digitaliseringen av vår verksamhet. Under denna process har vår vice vd Arash Gilan tagit ansvaret för att leda verksamheten i Viva Media. Mot den bakgrunden har vd-bytet fallit sig väldigt naturligt  

Målsättningen med de system vi skapar är att förenkla för våra kunder och övrigt små-, medelstora företag att faktiskt själva kunna sköta och förstå sin marknadsföring utan att vara beroende av extern hjälp. Vi är övertygade om att lösningar baserat på faktiska data ifrån tusentals företag kan ge bättre resultat än om en enskild person ska göra det. Målsättningen är i nästa steg att faktiskt kunna förutsäga exakt vilka resultat man kan förvänta sig utifrån vissa mätpunkter och mål. 

Magnus Hasselteg menar att Sverige och Skandinavien ligger långt fram tekniskt och den digitala förståelsen är i framkant på världsmarknaden. Det gör det till den perfekta testmarknaden för att sedan satsa vidare på den internationella marknaden. 

Läs även mer på följande länkar:

Breakit 

UNT