Viva

MediaAnalys expanderar – öppnar kontor i Göteborg

Press
Publicerad , senaste uppdatering

MediaAnalys, en av Sveriges ledande sökbyråer, expanderar ytterligare och kommer från 12 augusti öppna kontor i centrala Göteborg. Det medför att de nu tar tydliga steg i processen att komma närmare kund och marknad.

’Närheten och kontakten med våra kunder är en central del i vår verksamhet. Kontoret i Göteborg är ytterligare ett steg i processen att finnas på plats nära dem. Vi tror att etableringen kommer att uppskattas av företagare i regionen som, precis som vi, ser geografisk närhet och tätt samarbete med sina leverantörer som en grundförutsättning’, säger Henrik Zobal, VD, MediaAnalys.

Etableringen i Göteborg innebär att MediaAnalys öppnar sitt femte kontor. De övriga fyra finns i städerna Kalmar (hk) Stockholm, Malmö och Helsingborg.

 

Om kontoret:
Adress: Kungsportsavenyn 10, 6 vån, 411 36 Göteborg
Telefon: 031-24 81 10
Mail: goteborg@mediaanalys.se

Kontaktuppgifter:
Henrik Zobal, VD på MediaAnalys, henrik@mediaanalys.se

 

Om MediaAnalys:
MediaAnalys erbjuder heltäckande kompetens inom internetmarknadsföring med huvudfokus på sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEM), marknadsföring inom sociala medier samt tjänster inom webbanalys.

SEO-tips
Ett tips till er som vill maximera effekten av sökmotoroptimering är att satsa på en bra webbplats som är användarvänlig med ett välskrivet textinnehåll.