Viva

MediaAnalys ingår samarbete med Mediekoncernen NTM

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Mediekoncernen NTM stärker nu sin digitala produktportfölj ytterligare och ingår samarbete med MediaAnalys vars kärnprodukt är sökmotoroptimering av webbplatser.

NTM är sedan två år tillbaka en Premium Partner till Google och säljer Google AdWords, dvs. de annonser som syns när man söker på Google. Genom samarbetet med MediaAnalys erbjuder nu NTM sina kunder hjälp med att förbättra även den organiska rankingen på Google dvs. de länkar i sökresultatet som annonsören inte kan köpa.

Henrik Zobal, VD för MediaAnalys, säger:
– Det här blir en förstärkning för oss som ger oss ytterligare säljstyrka och tillväxtpotential. NTM har en stark position på de lokala marknaderna och vi ser fram emot samarbetet.

MediaAnalys med sina 60 medarbetare har sitt huvudkontor i Kalmar, men har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och sedan en tid tillbaka även i Linköping.

Anna Philipson, Chef för NTM Digital marknadsföring säger:
– Marknadsföring på Google är ett effektivt sätt för våra kunder att nå ökad försäljning. Vi förstärker nu vår expertis inom sökordsmarknadsföring med MediaAnalys kompetens inom sökmotoroptimering.      

 

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Zobal, VD MediaAnalys, tfn:070-6220381, henrik@mediaanalys.se

Anna Philipson, Chef NTM Digital marknadsföring, tfn: 0705-094130, anna.philipson@ntm.eu

 

Om NTM:

NTM Digital marknadsföring är en del av NTM-koncernen och hjälper företag med Sociala medier, Google AdWords och nu även Sökmotoroptimering av hemsidor. Koncernen NTM AB är ägare till prenumererade morgontidningar, gratistidningar, TV-stationer, radiokanaler, digitala medier, eventbolag, distributionsbolag och tryckerier. Koncernen är verksam, förutom i Östergötland, även i Uppland, Norrbotten och på Gotland. Några av de varumärken som ingår i koncernen är tidningarna Norrköpings Tidningar, Östgöta Correspondenten, Uppsala Nya Tidning, Norrbottens Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Västerviks Tidningen, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda, Folkbladet. Koncernen omsätter 1 800 Mkr och har ca 1 600 anställda.

Läs mer på: www.ntm.eu

 

Om MediaAnalys:

MediaAnalys är en av de främsta sökbyråerna i Norden. Vi hjälper våra kunder att skapa relevant trafik som leder till affärer genom helhetslösningar inom: Sökmotoroptimering (SEO) , Sökordsannonsering (SEM), Webbanalys samt Marknadsföring i Sociala Medier.
Vi är 60 medarbetare och finns representerade i Kalmar (hk), Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg och Linköping. L
äs mer om MediaAnalys på www.mediaanalys.se