MediaAnalys kundcase!

MediaAnalys presenterar framgent ’veckans kund’. Vi kommer redovisa ett kundcase varje vecka inom olika branscher för att företag/organisationer lättare skall kunna få en bild av hur effektivt det kan vara att jobba med sökmotoroptimering och/eller PPC. Vidare handlar det mycket om att analysera den faktiska trafiken och hur den beter sig på webbsidan. Ju större […]

Publicerat
Inlägg Viva

MediaAnalys presenterar framgent ’veckans kund’. Vi kommer redovisa ett kundcase varje vecka inom olika branscher för att företag/organisationer lättare skall kunna få en bild av hur effektivt det kan vara att jobba med sökmotoroptimering och/eller PPC.

Vidare handlar det mycket om att analysera den faktiska trafiken och hur den beter sig på webbsidan. Ju större förståelse man har, desto lättare blir det att fatta rätt beslut om t.ex. vilka sökord man skall satsa på och hur man skall ta tillvara på trafiken till webbsidan på bästa sätt.

Presentation av dessa kundcase kommer ske veckovis och läggas upp på YouTube och kampanjsidan MediaAnalys kundcase. Vi hoppas att detta skall inspirera, engagera och motivera företag och organisationer i deras strategier kring en aktiv internetnärvaro!