MediaAnalys lanserar Sveriges första SEO-applikation för androidmobiler

1

Publicerad 27 maj 2010, 13:05 av Viva Media

Mobila tjänster blir allt vanligare och som ett steg i utvecklingen lanserar nu MediaAnalys Sveriges första SEO-applikation riktad mot operativsystemet Android. Vi får ständigt fler och fler besökare som använder  mobila plattformer och därför är det viktigt att vi kan erbjuda tjänster som skapar värde för alla. Applikationen ”MediaAanlys SEO koll” presenterar lättöverskådlig information kring hur pass bra en hemsida är anpassad för sökmotorer.   Grunden för hela applikationen är att den ska vara lätt att använda och ge överskådlig information om en hemsidas SEO-kvalité

Utvecklingen av sk. ‘appar’ har gått i en rusande fart och marknaden har växt explosionsartat den senaste tiden. Vilken applikation som du kan använda till din mobil beror på operativsystemet i din mobil.  De vanligaste på marknaden är Android och Iphone-os. I vår mobila strategi har vi valt att primärt satsa på utveckling av applikationer för Android men bara lugn, en version till Iphone är planerad.

Mobila tjänster blir allt vanligare och som ett steg i utvecklingen lanserar nu MediaAnalys Sveriges första SEO-applikation riktad mot operativsystemet Android.- Vi får fler och fler besökare som använder mobila plattformer och därför är det viktigt att vi kan erbjuda tjänster som skapar värde även för dem, säger Kalle Blohm, marknadschef på MediaAnalys.

Applikationen ”MediaAanlys SEO koll” presenterar lättöverskådlig information kring hur pass bra en hemsida är anpassad för sökmotorer.

– Grunden för hela applikationen är att den ska vara lätt att använda och ge överskådlig information om en hemsidas SEO-kvalité, säger Joel Shapiro, webbutvecklare på MediaAnalys.

Gilla
Gilla Älska Haha! Wow! Sad Angry

Mer Viva i din inkorg!

Vivas integritetspolicy