Viva

MediaAnalys når 800 kunder!

Press
Publicerad , senaste uppdatering

MediaAnalys AB kan härmed stolt informera om att vi fått förtroendet att leverera sökoptimering till vår 800:e kund! Företaget innehar nu en mkt stark tillväxt och rekryteringstakt av nya kunder. Idagsläget anlitar ca 125 nya kunder oss varje månad. Tillsammans med vårt moderbolag GetUpdated och systerföretag MIG tar vi snabbt marknadsandelar för att förvalta dessa i framtiden.

’Vi upplever en väldigt stor efterfrågan på våra tjänster och vi spår en fortsatt acceleration på marknaden. Fler och fler företag förstår nu de uppenbara fördelarna med sökmotormarknadsföring. I och med vårt koncept med en stark säljkår, samgåendet med GetUpdated och Eastpoint för högsta kvalitet på utförda tjänster och branschens effektivaste kundhantering står företaget starkt rustat inför hösten’, säger VD:n för MediaAnalys.

I och med detta följer också ett ansvar att säkerställa fortsatt goda kundrelationer och vår uppföljningsavdelning kommer därför att ytterligare förstärkas med två Customer Relations Managers. Dessa tjänster kommer att tillsättas under augusti i år. Vidare har företaget rekryterat två nya säljare med tidigare erfarenhet från försäljning av sökmotormarknadsföring och utöver detta kommer 4 nya tekniker att anställas.