MediaAnalys öppnar kontor i Malmö

MediaAnalys, en av Sveriges ledande sökbyråer, fortsätter att expandera för att kunna vara nära kund och marknad. Från och med den 1 maj öppnas kontor i centrala Malmö. ”För oss är det viktigt att finnas på plats nära våra kunder och utvecklas tillsammans med dem. I och med etableringen i Malmö förstärker vi även vår, […]

Publicerat
Inlägg Viva

MediaAnalys, en av Sveriges ledande sökbyråer, fortsätter att expandera för att kunna vara nära kund och marknad. Från och med den 1 maj öppnas kontor i centrala Malmö.

”För oss är det viktigt att finnas på plats nära våra kunder och utvecklas tillsammans med dem. I och med etableringen i Malmö förstärker vi även vår, redan starka, position i Skåne, säger Henrik Zobal, VD, MediaAnalys.”

Målet med etableringen är att inom 3 år vara ett fullservice kontor med en personalstyrka på 10 personer. Kontoret i Helsingborg kommer i fortsättningen att få en nyckelfunktion mot Göteborgsmarknaden.

Om kontoret:
Adress: Själbodgatan 2b, 211 35 Malmö
Telefon: 040-685 15 85

Kontaktuppgifter:
Henrik Zobal, VD på MediaAnalys, henrik@mediaanalys.se

Om MediaAnalys:
MediaAnalys erbjuder heltäckande kompetens inom internetmarknadsföring med huvudfokus på sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (SEM), marknadsföring inom sociala medier samt tjänster inom webbanalys.