Viva

MediaAnalys satsar mobilt och ingår samarbete med Nindev

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Sedan 2010 har mobila sökningar på Google ökat med hela 400 % i Sverige. För att fortsätta sin satsning på mobilt ingår MediaAnalys samarbete med Nindev, ett av Sveriges snabbast växande företag inom app-utveckling, mobila webbsidor och mobilintegrerade affärssystem.

’Utvecklingen inom digital marknadsföring i allmänhet och mobilt sök i synnerhet går blixtrande fort. MediaAnalys kunder efterfrågar i allt större utsträckning mobila webbplatser, mobilapplikationer och mobilanpassade system. Vi är väldigt duktiga på sökmarknadsföring som är anpassad för mobila enheter, men några webb- eller app-producenter är vi inte. Nindev däremot är experter på mobilapplikationer och kommer att kunna hjälpa våra kunder att mobilanpassa sina plattformar på ett effektivt sätt, säger Simon Sandberg Marketing Manager på MediaAnalys.’

Under 2013 kommer fler personer använda mobila enheter än stationära. Det medför att vikten att för företag och organisationer har en onlinenärvaro som är anpassad för mobila plattformar blir större för varje dag som går.

’På Nindev hjälper vi kunder att anpassa sin digitala närvaro till människors mobila beteenden. Vi skapar mobila produktlösningar som är prisvärda sätt att påbörja arbetet, och följer sedan kunden i den fortsatta utvecklingen och integrationen. För att kunna erbjuda kunderna en bra helhet söker vi alltid starka partners. MediaAnalys är en väletablerad och professionell partner inom SEO-området och det nära samarbetet kommer gynna både deras och våra kunder framöver, säger Björn Flintberg VD och grundare på Nindev.’

Genom Nindev får MediaAnalys kunder etablerad kontakt med en leverantör av mobila applikationer som är professionell och pålitlig samt funktion- och användarorienterad. Genom detta samarbete visar också MediaAnalys att man är fast besluten om att alltid kunna bistå sina kunder med de allra bästa förutsättningarna för att skapa fler affärsmöjligheter genom en god digital närvaro.

Kontaktuppgifter:

MediaAnalys
Simon Sandberg
Marketing Manager
46 (0)70-851 36 14
46 (0)480-780 825
simon.sandberg@mediaanalys.se

Nindev
Björn Flintberg
Founder and CEO
076-629 29 25
bf@nindev.se

Om Nindev:

Nindev är ett av Sveriges snabbast växande företag inom mobila applikationer. Bolaget utvecklar mobila strategier för privata och offentligt ägda företag och organisationer, från den första enkla lösningen till komplexa affärsintegrationer. Huvudkontoret ligger i Göteborg där ett trettiotal experter arbetar plattformsoberoende med att utveckla appar, mobila hemsidor och mobilintegrerade affärssystem. Totalt arbetar nästan 50 mobilexperter på Nindev med representation i Sverige, Sri Lanka och USA.

Nindev_logo