Viva

MediaAnalys tecknar stororder med Sony BMG

Press
Publicerad , senaste uppdatering

SONY BMG Music Entertainment AB är Sveriges och världens största skivbolag med artister som Justin Timberlake, Britney Spears, Kent och Magnus Uggla.

MediaAnalys har fått i uppdrag att tillhandhålla ett helhetskoncept inom Internetmarknadsföring för Sony BMG som innebär allt från sökmotoroptimering, sponsrade länkar, banners och Affiliator för Sony BMG:s Sverigemarknad och dess samtliga artister.

’Vi har länge velat göra den här investeringen. Det är viktigt för oss att utveckla marknadsföringen av våra artister och produkter på Internet; och samtidigt skapa nya intäkter. Med hjälp av MediaAnays kan vi nu realisera vår Internetsatsning fullt ut’, säger Johan Seidefors Marknadschef på Sony BMG.

Det krävs ett modernt tjänsteutbud samt en effektiv organisation för att klara av att attrahera kunder i den här storleken samt att kunna hålla såväl leveranser som uppföljning. ’Detta kunde vi tillhandahålla. Vi är helt säkra på att kunna leverera det som Sony BMG efterfrågar, och till vår hjälp har vi Getupdateds kompetens inom en mängd områden för internetmarknadsföring och kan därmed erbjuda ett helhetskoncept som många större företag efterfrågar’, säger Henrik Zobal, Marknad & Försäljningschef på MediaAnalys.

För ytterligare information kontakta Henrik Zobal, Marknads & Försäljningschef MediaAnalys +46 480780811, henrik@mediaanalys.se