Viva

Monica Caneman tar plats i styrelsen för Viva Media Group

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Monica Caneman, styrelseledamot i bland annat Schibsted, SAS och Comhem går in som delägare i Viva Media Group och tar samtidigt plats som styrelseordförande.

Monica Caneman, sedan tidigare i styrelser som bland annat Schibsted, SAS, 4:e AP-fonden och Comhem går in som delägare i Viva Media Group och tar samtidigt plats som styrelseordförande.

– Vi är väldigt glada att få med Monica Caneman i Viva Media, säger bolagets VD Magnus Hasselteg. Vi hoppas kunna dra nytta av hennes gedigna erfarenhet av både styrelsearbete och bolagsstyrning och i den expansionsfas vi befinner oss i just nu.

Monica Caneman är bolagets andra förstärkning på kort tid till styrelsen. I december valdes den tidigare Hitta.se VD-n Joakim Pops in i styrelsen.

– Viva Media har en stark position på den digitala marknaden, säger Monica Caneman. Med sina drygt 2000 kunder och nära samarbete med bland annat Google är bolaget väl rustade för att växa kraftigt både i och utanför Sverige. Det känns väldigt roligt att få möjlighet att bidra till utvecklingen av ett expansivt och entreprenörsdrivet företag som Viva.

Monica valdes in som ordförande den 16 April.