Viva

Royal Design pristagare i Vinnande entreprenörskap 2013

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Royal Design Group AB har utsetts till pristagare i kategorin ”Vinnande entreprenörskap” och priset kommer att delas ut på Guldfesten i Kalmar.

– Vi är stolta över att få dela ut detta priset till Royal Design, de är en väl värd vinnare, säger Henrik Zobal, VD på MediaAnalys.

MediaAnalys och Handelsbanken instiftade förra året priskategorin ”Vinnande entreprenörskap” med syftet att ge uppmärksamhet till personer, som via entreprenörskapsanda, berikat näringslivet med nya idéer, arbetstillfällen och stor utveckling. Pristagarna tilldelas, förutom äran, en prissumma på 20 000 kronor.

Juryns motivering:

”Hans Bengtsson och Andreas Ekberg har med stor skicklighet, disciplin och långsiktighet byggt upp sitt företag sedan starten 1999. Det har gett en plattform till den satsning som nu pågår, vilket innebär en mycket stark tillväxt. Varumärken från hela världen står på kö för att vara med på bolagets resa. Ibland varumärkena märks flera från Glasriket. För Kalmars del innebär det många nya arbetstillfällen inom flera kompetensområden. Produkterna levereras från Kalmar och säljs över stora delar av världen. Strategin är att fortsätta växa med Kalmar som bas. Årets pris ’Vinnande Entreprenörskap’ tilldelas en väl värd vinnare – Royal Design Group AB.”

VD, 0480-78 08 11, henrik.zobal@mediaanalys.se