Viva

SEO-experiment med glasspinnar

Sökmotoroptimering Teknisk SEO
Publicerad , senaste uppdatering

En dag i mitten av december förra året satte jag upp en sajt i syfte att utforska en av de påstådda effekterna av Googles Panda-uppdateringen. Tyvärr tar de flesta test man gör tid, tid, tid. Jag är otålig och vill få resultat nu. Men jag får snällt vänta..

Sajten jag satt upp för experimentet handlar om glasspinnar, vilket bara är ett ämne tagit ur luften. Detta inlägg är bara skapat för att ge sajten lite extra boost och relevans för ämnet glasspinnar, glass och allt som hör där till.

glasspinnar i trä

Hela experimentet i sig är väldigt intressant, även om jag inte kommer kunna dra en slutsats på vetenskaplig forskningsnivå genom att bara göra ett test på en sajt. Så fort jag fått önskade resultat (eller oönskade) kommer jag publicera hela experimentet i helhet här på vårt newsroom.