Stampen Media och Viva Media ingår samarbete

Stampen Media ingår ett strategiskt samarbete med Viva Media. Det handlar om leverans av digitala tjänster till Stampen Medias kunder i Västsverige. – Stampen Media har likt andra tidningshus baserat sin huvudsakliga intjäning på prenumerations- och annonsintäkter. Dessa två intäktsområden kommer vara fortsatt viktiga framåt men vi inser samtidigt att vi måste hänga med i den digitala […]

Publicerat
Inlägg Viva

Stampen Media ingår ett strategiskt samarbete med Viva Media. Det handlar om leverans av digitala tjänster till Stampen Medias kunder i Västsverige.

– Stampen Media har likt andra tidningshus baserat sin huvudsakliga intjäning på prenumerations- och annonsintäkter. Dessa två intäktsområden kommer vara fortsatt viktiga framåt men vi inser samtidigt att vi måste hänga med i den digitala utvecklingen och fördjupar därför vårt samarbete med Viva, säger Henrik Carlsson, produkt- och digitalchef Stampen Media.

I och med samarbetet kommer Stampen Media att använda Vivi Medias system för att effektivt kunna räkna ut hur en kund bör fördela sin budget på det mest konstadseffektiva sättet, tillsammans med Stampen Medias egna kunder.

Läs mer om samarbetet på dagensanalys.se.