Sverige - Viva Media

Svensk byråchef huvudtalare på Googles internationella event

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Magnus Hasselteg, vd för Uppsalabaserade Viva Media Group, är huvudtalare på Googles internationella konferens för byråer i Kiev, Ukraina den 5 december.

Google samlar varje år företagsledare från sina största partners till event på olika orter runt om i Europa. I år kommer eventet för Östeuropa, som är den absolut snabbast växande marknaden inom digital marknadsföring att hållas i Kiev, Ukraina.

– Jag har blivit ombedd att tala om hur vi byggt ett växande och lönsamt bolag inom digital marknadsföring. Det finns många digitala byråer men det är väldigt få som lyckats skala upp affären och samtidigt behålla lönsamheten och kundfokus, säger Magnus Hasselteg.

Magnus Hasselteg och Viva Media har under de senaste åren varit flitigt anlitade av Google. Förutom att det är tredje året på rad Hasselteg kallas som talare på Googles internationella event i Europa har han tillsammans med kollegan Arash Gilan bland annat varit föreläsare inom de Europeiska programmen Google Agency Titans och Google Rising Stars.

– Vi verkar i en hårt konkurrensutsatt bransch som är under ständig förändring. Trots det har vi lyckats växa rejält och självklart är det roligt att det finns ett internationellt intresse för den resa vi har gjort, säger Magnus Hasselteg.

Konferensen samlar drygt 200 byråer och hålls i Kiev den 5 december.

 

För mer information, kontakta gärna:

Magnus Hasselteg, 073-6991111, magnus.hasselteg@vivamedia.se

Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.