Viva Media

VD-podden #34 – reflektioner och guldkorn från säsong 2

VD-podden
VD-podden med Arash Gilan
Publicerad , senaste uppdatering

Ytterligare en säsong har producerats av VD-podden. Spännande gäster har delat med sig av sina kunskaper och erfarenheter av bolagsbyggande men i det här avsnittet avrundar vi säsong 2 i en intervju med Arash själv. Där han berättar om sitt omvälvande år och ger sina reflektioner och guldkorn från poddens gäster.

I intervjun som görs av poddens medproducent Taimaz Gahaffari berättar Arash om sin resa som han personligen varit med om under det senaste året. När han precis efter att ha lanserat sin bok Apparnas planet började känna sig dålig men fortsatte köra på ändå, vilket senare under hösten visade sig vara diagnosen MG. En autoimmun sjukdom som gör att han bland annat får svårt med talet vilket Arash i en öppenhjärtig intervju delade med sig av i tidningen Chef.

Coronavirusets påverkan är ett oundvikligt ämne och självklart tas även det upp under avsnittet. Gästernas uttalanden, och hur han själv tänker kring den digitalisering som nu många privatpersoner och företagare har tvingats in i. En möjlighet som öppnar upp för nya affärsidéer att ta plats och växa som Arash skriver om i sin krönika tidigare publicerad på Breakit.

 

 

Lyssna på avsnittet här över eller på
Spotify
Acast
Apple Podcast

 

 

VD-poddens gäster säsong 2:

 

Johan Jureskog
Åsa Skogström Feldt
Thomas Mattsson
Ebba Busch Thor
Felix Formark
Dilsa Demirbag-Sten
Repis med Christer Olsson
Konrad Bergström
Jonna Bornemark
Lisa Lindström
Stina Dabrowski
Haval van Drumpt
Camilla Björkman
Per Håkan Börjesson
Sven Hagströmer