Viva

VD-podden #82 Nic Staeger – hur man blir en djävel på e-handel

E-handel En djävel på e-handel Ledarskap Marknadsföring VD-podden
Publicerad , senaste uppdatering

Nic Staeger har lång erfarenhet av logistik, digital produktutveckling och e-handel. Efter att ha byggt upp e-handel åt ICA, Apotek Hjärtat och Cervera är han nu CCO på Nordiska Galleriet Group. Han har vid flera tillfällen varit med och mångdubblat försäljningen på väldigt kort tid i de företag som han har jobbat. Nu senast var han med och tog Cervera från 90 miljoner till över en halv miljard på 18 månader.

I avsnittet samtalar Arash och Nic om hur det var att skriva boken “En djävel på e-handel” tillsammans. För Nic var det första gången han var med och författade en bok och det har varit en riktig bergochdalbana. Arash beskriver skrivandet som en hjälp för en själv, eftersom det gör att man blir klarare i tanken.

Nic förklarar att ur hans perspektiv är boken både för ledningsgrupper och de som precis har drivit upp en ny e-handel. Boken är Nics sätt att dela med sig av insikten att en e-handel behöver genomsyra hela verksamheten. Kunden bakom en dator beter sig helt annorlunda än i en butik. Den har andra triggers, och beteendet påverkar precis allt du gör.

Hör Nic prata om:

  • varför genomförande är allt
  • varför e-handel behöver genomsyra hela verksamheten
  • vikten av rätt prissättning inom e-handel
  • hur data gör honom modig
  • hur värdefull teamet är för honom

Lyssna på VD-podden avsnitt #82 här eller i närmaste poddapp:

Spotify

Apple podcast