Viva

Viva Media huvudtalare på internationell konferens

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Magnus Hasselteg och Arash Gilan från Uppsalaföretaget Viva Media Group, är huvudtalare på Googles internationella konferens för ledande mediebyråer i Bukarest, Rumänien.

Google samlar varje år ett stort antal företagsledare från sina största partners till konferenser på olika orter runt om i Europa och förra året var Magnus Hasselteg, VD för Viva Media en av talarna på Googles konferens i Warszawa, Polen. I april har de återigen bjudit in Magnus Hasselteg och även Arash Gilan från Uppsala som huvudtalare till nästa konferens som hålls i Bukarest, Rumänien.

– Det vi har blivit ombedda att tala om är hur vi under såpass kort tid byggt ett växande och lönsamt bolag inom digital marknadsföring. Det finns många digitala byråer men det är väldigt få som lyckats skala upp affären i stor skala och behålla lönsamheten, säger Magnus Hasselteg.

– Vi verkar i en hårt konkurrensutsatt och föränderlig bransch men har trots det lyckats både växa rejält, självklart är det roligt att det finns ett intresse internationellt för den resa vi har gjort. Sedan känns det såklart också roligt att få sätta Uppsala på kartan inom digital marknadsföring, säger Magnus Hasselteg.

Konferensen samlar över 200 byråer och hålls i Bukarest den 2 April.

Viva Media Group är en marknadsledande rådgivare inom digitala kanaler samt leverantör av tjänster inom digital analys, marknadsföring och strategi. Viva Media Group har 120 medarbetare som varje dag hjälper över 2 000 företag att optimera sina digitala affärer. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Kalmar.