Viva Media och Svenskt Näringsliv på föreläsningsturné

Under hösten föreläser Viva Medias vice vd Arash Gilan om Digital marknadsföring på en turné som Svenskt Näringsliv arrangerar på sammanlagt sex orter. Först ut vara Uppsala och Stockholm med två fullsatta föreläsningar som avslutades med en frågestund som visade att detta är ett område som berör många företagare. Nästa vecka fortsätter turnén i Örebro och Västerås.  – […]

Publicerat
Inlägg Viva

Under hösten föreläser Viva Medias vice vd Arash Gilan om Digital marknadsföring på en turné som Svenskt Näringsliv arrangerar på sammanlagt sex orter.

Först ut vara Uppsala och Stockholm med två fullsatta föreläsningar som avslutades med en frågestund som visade att detta är ett område som berör många företagare. Nästa vecka fortsätter turnén i Örebro och Västerås. 

– Den kompetens som finns hos Viva Media var påtaglig. Det komplicerade gjordes enkelt och de konkreta tipsen om hur man når fram i den digitala djungeln gav åhörarna hopp om en framgångsrik digital marknadsföringsframtid, säger Anna-Lena Holmström, regionchef Svenskt Näringsliv.

Läs en artikel om föreläsningen på Svenskt Näringslivs hemsida.