Viva Media utbildar Google Rising Stars i Östeuropa

I oktober startar Google utbildningsprogrammet Google Rising Stars för 20 utvalda byrå-vd:ar i Östeuropa. Google har tillfrågat tre utbildare som ska hålla i programmet, en representant ifrån Storbritannien och två från Viva Media i Uppsala.   – Det är ett hedrande uppdrag vi har fått av Google. Vi är glada att återigen få möjligheten att […]

Publicerat
Inlägg Viva

I oktober startar Google utbildningsprogrammet Google Rising Stars för 20 utvalda byrå-vd:ar i Östeuropa. Google har tillfrågat tre utbildare som ska hålla i programmet, en representant ifrån Storbritannien och två från Viva Media i Uppsala.

 

– Det är ett hedrande uppdrag vi har fått av Google. Vi är glada att återigen få möjligheten att dela med oss av våra erfarenheter för byråer i Googles program efter det givande samarbetet med Google Agency Titans förra året, säger Magnus Hasselteg, vd på Viva Media.

Magnus Hasselteg och Viva Medias vice vd Arash Gilan är båda utvalda av Google till utbildare inom programmet tillsammans med en byrårepresentant från Storbritannien. Gemensamt för utbildarna inom Google Rising Star är det nära samarbetet med Google samt en omfattande kunskap om och struktur för digitala affärer.

– Vi är stolta över förtroendet som Google ger oss. Det är inspirerande och vi ser det också som en bekräftelse på att vi ligger i framkant, säger Arash Gilan.

Programmet är utformat som ett mini-MBA (Master of Business Administration) där fokus ligger på hur man bygger ett framgångsrikt bolag. Ämnena innefattar marknad, sälj, ekonomi samt organisation och ledarskap. Programmets deltagare har valts ut på grund av sina utvecklings- och tillväxtpotential och representerar alla de främsta byråerna i sina respektive länder.

Google Rising Stars för Östeuropa kommer att hållas i Rumänien. Programmets inledande del startar den 15-16 oktober då Arash Gilan kommer att föreläsa om ämnena organisation, kultur och ledarskap.

 

För mer information, kontakta gärna:

Magnus Hasselteg, 073-6991111, magnus.hasselteg@vivamedia.se

Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring.Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation.Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.