Sverige - Viva Media

Viva Medias VD väljs in i Stockholms Handelskammare

Press
Publicerad , senaste uppdatering

På onsdagen hade Stockholms Handelskammare sitt årsmöte på China Teatern där man bland annat valde fullmäktige för de kommande åren.

Viva Medias vd och Uppsalaprofilen Magnus Hasselteg, valdes på onsdagen in i Stockholms handelskammare. I fullmäktige ska han samsas tillsammans med flera tungviktare som Jacob, Marcus och Peter Jr Wallenberg, Hans-Jacob Bonnier liksom den sparkade Swedbank-chefen Michael Wolf, tillika ordförande.

Det är i rollen som företagare inom digital marknadsföring och den stora omställningen inom digitalisering som Vivas vd väljs in i handelskammarens fullmäktige.

– Hela näringslivet befinner sig mitt i en stor omställning inom det digitala och de frågorna hoppas jag kunna driva, säger Magnus Hasselteg.

Andra profiler som är representerade i fullmäktige är bland annat Ericsons vd och koncernchef Hans Vestberg, Antonia Ax:son Johnsson, Christer Gardell och TeliaSoneras vd Johan Dannelind.

 

Om Viva Media

Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.

 

Om Stockholms Handelskammare

Stockholms Handelskammare är den ledande organisationen för företag och företagare i huvudstadsregionen som omfattar Stockholms län och Uppsala län. Vår verksamhet spänner från det lokala till det internationella planet och vi är engagerade i allt som kan förbättra företagens villkor; från bostadsmarknaden i regionen till internationell frihandel. Vi är en populär mötesplats för våra 2 000 medlemsföretag som har en halv miljon anställda. Handelskammaren är också en betrodd tredjepart med ett av världens ledande skiljedomsinstitut. Läs mer om Stockholms Handelskammare www.chamber.se.