Viva

Viva Medias vice vd i juryn för Venture Cups Sverigefinal

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Denna vecka utses vinnaren av Venture Cups Sverigefinal. Bland 32 regionala vinnare tävlar totalt 12 team i finalen för det som är Sveriges ledande tävling för affärsidéer. Arash Gilan, vice vd på Viva Media, är en av jurymedlemmarna som fått uppdraget att kora vinnaren.

Venture Cups Sverigejury består av landets ledande entreprenörer och experter inom olika branscher. Viva Medias Arash Gilan har rekryterats tillsammans med ledare som Lena Apler från Collector, Christian Lauritzen från Adlibris, Jessica Stark från Sup46 och Johan Bendz från iZettle.

 

– Ungt entreprenörskap ligger oss på Viva Media varmt om hjärtat. Jag är stolt över förtroendet att ingå i Sverigejuryn, och jag ser på det som ett spännande uppdrag och utmaning att tillsammans med jurykollegorna utse vinnaren bland tävlingens initiativrika idéer, säger Arash Gilan.

 

Venture Cups Sverigefinal är resultatet av 1500 entreprenörer och 1000 affärsidéer som tävlat i Venture Cup under året. Under Sverigefinalen utses en kategorivinnare inom Venture Cups fyra olika kategorier – människa & samhälle, life science & teknik, miljö & energi samt webb, mjukvara & media. Bland de fyra kategorivinnarna koras sedan totalvinnaren som får titeln Sveriges Nästa Tillväxtföretag tillsammans med priset på 150 000 kr och konsulttjänster.

Sverigefinalen äger rum under en galamiddag den 9 juni på Trädgårn i Göteborg. Mer information om eventet, juryn och årets finalister finns på www.venturecup.se

 

För mer information, kontakta gärna:

Arash Gilan, 073-699 11 15, arash.gilan@vivamedia.se

Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.