Sverige - Viva Media

Viva Medias vice vd moderator på Ledningsgruppsdagen

Press
Publicerad , senaste uppdatering

Arash Gilan, vice vd på Viva Media, är moderator på Ledningsgruppsdagen 2016, rikskonferensen för ledningsgrupper.

– Vi på Ledningsgruppsdagen är mycket glada och stolta över att ha med Arash Gilan som moderator på årets konferens. Arash Gilans erfarenhet som vd och vice vd, hans breda kompetens i kombination med hans personliga karisma, gör att vi ser fram emot att låta honom knyta ihop vårt program och väcka engagemang och entusiasm hos våra deltagare, säger Linda Johansson, programansvarig för Ledningsgruppsdagen, och chefredaktör för Vd-tidningen.

 

Fokus för Ledningsgruppsdagen 2016 kommer att vara på ledningsgruppens huvuduppgift; att balansera de långsiktiga strategiska frågorna med de kortsiktiga operativa.

 

– Jag ser verkligen fram emot Ledningsgruppsdagen. I den digitala utvecklingen som vi just nu är en del av är konferensens tema, balansen mellan det strategiska och det operativa, viktigare än någonsin. Jag är glad för möjligheten att få bidra under en dag som har stor betydelse för att inspirera ledningsgrupper och utveckla företag, säger Arash Gilan.

 

Ledningsgruppsdagen arrangeras av den oberoende tidskriften Vd-tidningen. Syftet med dagen är att skapa ett forum för kompetensutveckling för vd och ledningsgrupp. Den riktar sig till alla typer av ledningsgrupper, oberoende av bransch eller företagsstorlek, och hade förra året drygt 400 deltagare. Ledningsgruppsdagen 2016 äger rum den 20 april på Stockholmsmässan.

Mer information om Ledningsgruppsdagen finns på konferensens hemsida, ledningsgruppsdagen.se.

 

För mer information, kontakta gärna:

Magnus Hasselteg, 073-6991111, magnus.hasselteg@vivamedia.se

Viva Media är en marknadsledande rådgivare inom digitala kanaler samt leverantör av tjänster inom digital analys, marknadsföring och strategi. Viva Media har 120 medarbetare som varje dag hjälper över 2 000 företag att optimera sina digitala affärer. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Kalmar och Oslo.