Viva storsatsar: Hanna Bergius ny Chief Commercial Officer

Viva är glada att meddela att Hanna Bergius ansluter sig till oss som vår nya Chief Commercial Officer (CCO). Med sin omfattande erfarenhet inom marknadsföring, både från byrå- och kundsidan, är Bergius ett värdefullt tillskott till vår ledningsgrupp.

Publicerat
Inlägg Viva

I sin nya roll på Viva kommer Hanna att ha det övergripande ansvaret för företagets intäkter och leveransprojekt, med ett särskilt fokus på att driva vår affär och leverans framåt. Med Bergius vid rodret stärker vi vår position för att bli Nordens bästa marknadsföringsbyrå.

Hanna har sina rötter på västkusten, men har tillbringat över ett decennium i London och New York, där hon arbetade med globala varumärken och byråer inom media och kommunikation. Sedan 2011 har Stockholm varit hennes hem.

”Hanna är för oss en drömrekrytering! Hon har skärpan, erfarenheten och passionen som Viva behöver för att fortsätta vår expansionsresa. Vi är övertygade om att hon kommer att bidra stort till att förverkliga vår vision att bli bäst i Norden,” säger Arash Gilan, vd och medgrundare av Viva.

På frågan om varför hon valde Viva, svarar Hanna: ”Det berodde helt och hållet på människorna, den fina kulturen och den starka visionen att bli bäst i Norden. Jag tror starkt på företagets potential att bli en ledande aktör på den nordiska marknaden, och jag ser fram emot att bidra till denna resa.”

Hanna går även in som partner på Viva och börjar sin tjänst den 4 december.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Arash Gilan, vd