Vivas kvalitetssäkrade leverans.

Som ett tecken på vår breda kompetens har vi ett antal certifikat – som kvalitetssäkrar vår leverans och garanterar att vi har den erfarenhet som behövs för att ta din affär till nästa nivå. Genom våra certifikat får vi exklusiv tillgång till en rad förmåner som kurser, support, möjligheter att beta-testa, kampanjerbjudanden och flera andra verktyg. Certifieringarna visar på att vi arbetar efter de senaste kunskaperna och metoderna inom digital marknadsföring.

Google Premier Partner

Vi är en Premier Google Partner och stolta över vårt samarbete med Google. Certifieringen garanterar att vi arbetar efter de senaste metoderna för annonsering via Google. Läs mer om Premier Google Partner.

Google Shopping

Vår certifiering som Google Shopping Certified Consultants garanterar expertis inom annonsering hos e-handels- och prisjämförelsetjänsten Google Shopping.

Google Analytics Certified Partner

Som Google Analytics Certified Partner har vi specialistkompetens inom Googles analysverktyg och kan erbjuda rådgivning och utbildningar för företag. 

Adwords Certified

Certifieringen visar kunskaper i sökannonsering, inklusive metoder för att skapa, hantera och optimera Adwords sökkampanjer.

Trustpilot-partner

Ett företags omdömen online är superviktigt. Vårt partnerskap med Trustpilot innebär att vi enkelt hjälper våra kunder att komma igång med världens mest inflytelserika omdömesplattform.

Bing-partner

Vi är partner till Microsofts söktjänst Bing. Det gör att vi kontinuerligt håller oss uppdaterade inom annonsering i deras söktjänster och applikationer. 

Video Advertising Certified

Vi är en Google Partner och specialiserade inom videoannonsering. Det visar på vår kompetens och långvariga positiva kundresultat inom videoannonsering. 

Facebook Perferred Partner

Facebook Marketing Partner

Vi är specialiserade på annonsering på Facebook och Instagram. Med den här certifieringen är vi alltid uppdaterade på det senaste samt bidrar med vår expertkunskap tillbaka till Facebook i utvecklingssyfte.