E-handel

Samhällets snabba digitalisering gör att möjligheterna och efterfrågan efter e-handel är större än någonsin. Som e-handel finns man tillgänglig för kunden hela tiden, där kunden befinner sig. Via datorn, surfplattan och inte minst mobilen tar vi ständigt emot erbjudanden, söker efter butik och gör research om varor och tjänster. Steget till att köpa via webben är inte långt borta.

 

Digital strategi

Att marknadsföra en e-handel innebär ständig optimering av kampanjer i olika kanaler och bearbetning av en stor mängd data, speciellt om man har ett stort sortiment och vill arbeta med rabatter och erbjudanden för attrahera konsumenter. Det kräver tid och kunskap.

 

För en e-handel är målet att nå rätt personer, med rätt budskap i rätt tid. Men konkurrensen om att nå den potentielle kunden är hård. För att långsiktigt driva en framgångsrik webbutik krävs en digital strategi.

 

Vår lösning

Vi hjälper flera hundra e-handlare med deras marknadsföring där vi utformar strategier för att nå rätt personer, de som genererar köp. Det innebär att vi anpassar budskap och innehåll till målgrupp och kanal, sätter upp och optimerar kampanjerna mot konvertering och anpassar budgivningsstrategier utefter köpbeteende. Vi arbetar också med konverteringsoptimering för att sajten ska vara utformad för att ge användaren en bra upplevelse och tydlig information som genererar fler köp.

 

Med verktyget vi använder för att hjälpa kunder med deras webbutiker blir hela deras lager omedelbart tillgängligt som annonser online. Prisändringar och förändringar i lagersaldo uppdateras automatiskt genom att annonserna är direktkopplade till deras produktkatalog. Ni kan med andra ord vara trygga med att era kunder får rätt information och att varje klick på en annons leder dem direkt till ett köpläge!

 

Transparens

Vi tar ingen uppstartskostnad och våra lösningar innebär att ni alltid behåller kontrollen över er e-handel och att ni har full insyn i marknadsföringen av den. Ni äger era konton och har tillgång till all statistik så ofta ni önskar det.

 

Produktannonsering

Med vårt verktyg kan vi även hjälpa er med produktannonsering. Produktannonser är ett effektivt komplement till sponsrade länkar som innefattar mer information, så som bild på produkten, dess pris, och e-handlarens namn, utan att ytterligare sökord eller annonstext krävs. Konsumenter som klickar på er produktannons omdirigeras till er webbplats och till varan de är intresserade av. Precis som med sponsrade länkar debiteras ni bara när någon klickar på er annons och kommer till er webbplats.

 

Är det dags att boosta er e-handel? Hör av er till oss så berättar vi mer!