Event – våren 2019

Västerås –torsdag 31 januari

Marknadsföring på en personlig nivå. Viva Media bjuder in till ett event i Västerås där vi vill ge dig som slutkund kunskapen som är nästa steg i din affär. Facebook är en ovärderlig annonsplattform som ständigt växer i både användare och effektivitet. Två miljarder människor använder Facebook varje månad – det är en annonsplattform där du verkligen kan engagera din målgrupp och bygga långvariga relationer på en personlig nivå.

Till eventet!

 

Linköping – tisdagen 5 februari

Det blir insikter, erfarenheter och trendspaning i den rörliga medians värld. Varmt välkomna på ett kostnadsfritt event på Elite Stora Hotellet. YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor – vilket gör det till en oslagbar plats att synas på för ditt företag.

Till eventet!

Jönköping – onsdagen 6 februari

Viva Media bjuder in till ett kostnadsfritt event där vi tar er med på en ögonöppnande rundvandring i Googles ekosystem och verktygen som tar er marknadsföring till nästa nivå. Välkommen till ett seminarium där vi, utöver frukost, bjuder på en ögonöppnande rundvandring i Googles ekosystem och verktygen som accelererar er marknadsföring.

Till eventet!

Kalmar – tisdagen 5 mars

Marknadsföring på en personlig nivå. Viva Media bjuder in till ett event i Kalmar där vi vill ge dig som slutkund kunskapen som är nästa steg i din affär. Facebook är en ovärderlig annonsplattform som ständigt växer i både användare och effektivitet. Två miljarder människor använder Facebook varje månad – det är en annonsplattform där du verkligen kan engagera din målgrupp och bygga långvariga relationer på en personlig nivå.

Till eventet!