Events

Vi älskar digital marknadsföring och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet på seminarier, workshops och föreläsningar. Hoppas vi ses på nästa event!

 • We do not have any events planned at this moment. Please do check back later.
 • 25 Jul
  • 18 Maj
   close

   Viva Media talar på Scandinavian E-business Camp

   Viva Media är inbjudna att föreläsa på Scandinavian E-business Camp som samlar e-handlare för att bli inspirerade och ta del av värdefull kunskap och erfarenheter inom e-handel.   Scandinavian E-business Camp erbjuder e-handlare och andra intresserade ett brett spektra av...

   Viva Media är inbjudna att föreläsa på Scandinavian E-business Camp som samlar e-handlare för att bli inspirerade och ta del av värdefull kunskap och erfarenheter inom e-handel.

    

   Scandinavian E-business Camp erbjuder e-handlare och andra intresserade ett brett spektra av inspirerande talare inom vitt skilda områden – för att tillsammans bidra till att utveckla e-handeln i Skandinavien.

   Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
   place

   Clarion Hotel Post, Göteborg


  • April
  • 27 Apr
   close

   Viva Medias vice VD talar för GE Healthcare

   Arash Gilan, Viva Medias vice VD, är inbjuden att föreläsa under GE Healthcare’s seminarium om digitalisering. Där kommer han att inspirera och berätta om sin passion; hur företag kan anpassa sin kultur och sitt ledarskap för att lyckas med digitaliseringen. Han...

   Arash Gilan, Viva Medias vice VD, är inbjuden att föreläsa under GE Healthcare’s seminarium om digitalisering. Där kommer han att inspirera och berätta om sin passion; hur företag kan anpassa sin kultur och sitt ledarskap för att lyckas med digitaliseringen. Han kommer också att lyfta fram rollen och värdet av det mänskliga, personalen, i den digitala verkligheten.

   Arash är medförfattare till boken Get Digital or die trying som har utsetts till en av årets viktigaste HR-böcker av tidningen ”Personal och Ledarskap” 2017.


   place
  • 07 Apr
   close

   Frukostseminarium hos Google – Maxa din närvaro på YouTube

   Välkommen till Google den 7 april på ett frukostseminarium om hur du enkelt kommer igång och maximerar din närvaro som företag på YouTube. Youtube har idag större daglig räckvidd än samtliga svenska tv-kanaler i målgruppen 18-44 år. Dessutom kostar det...

   Välkommen till Google den 7 april på ett frukostseminarium om hur du enkelt kommer igång och maximerar din närvaro som företag på YouTube.

   Youtube har idag större daglig räckvidd än samtliga svenska tv-kanaler i målgruppen 18-44 år. Dessutom kostar det bara en bråkdel att synas där jämfört emot att annonsera i traditionell TV.

   Tillsammans med Google bjuder vi därför in till ett frukostseminarium där vi bla kommer att ge dig en förståelse för hur du som företagare bör agera med denna mycket spännande kanal och dela med av oss av våra absolut bästa tips.

   Viva Medias YouTube-expert Richard Swenman kommer tillsammans med representanter från Google hålla i seminariet du inte vill missa.

   Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. Självklart bjuder vi på frukost!

   Välkommen till eventet om framtidens TV som redan är här!

   Kungsbron 2, 111 22 Stockholm
   place

   Google Stockholm


  • 04 Apr
   close

   Viva Medias vice VD är moderator på Ledningsgruppsdagen

   Ledningsgruppsdagen arrangeras av Vd-tidningen och är ett forum där vd:n tillsammans med ledningsgruppen får nyttig och värdefull kompetensutveckling för att driva verksamheten mot en bättre lönsamhet. Ledningsgruppsdagen 2017 äger rum den 4 april och dagens moderator är ingen mindre än...

   Ledningsgruppsdagen arrangeras av Vd-tidningen och är ett forum där vd:n tillsammans med ledningsgruppen får nyttig och värdefull kompetensutveckling för att driva verksamheten mot en bättre lönsamhet.

   Ledningsgruppsdagen 2017 äger rum den 4 april och dagens moderator är ingen mindre än Viva Medias vice vd Arash Gilan.

   Under dagen får du ta del av framstående ledare och experters kunskap och erfarenheter inom högaktuella ämnen såsom; hur du bygger grunden för en bra ledningsgrupp, hur du når gruppens fulla potential och hur du sätter engagerande mål. Du får höra om utmaningar och utvecklingspotential som finns i så gott som alla ledningsgrupper.

   Mässvägen 1, 125 80 Älvsjö
   place

   Stockholmsmässan


  • Mars
  • 29 Mar
   close

   Seminarium tillsammans med webbyrån nearU

   Vi kommer att delta i ett event som nearU anordnar och prata om hur man bör arbeta för att få maximal lönsamhet i Adwords. Läs mer om eventet här.

   Vi kommer att delta i ett event som nearU anordnar och prata om hur man bör arbeta för att få maximal lönsamhet i Adwords. Läs mer om eventet här.

   Gävlegatan 22B, 6tr, Torsplan
   place

   Nordic Morning


  • 28 Mar
   close

   Viva Medias vice VD talar på Internet i fokus

   Internet i fokus är ett av Skånes största event för dig som arbetar med webben och digitala kanaler. Målet för eventet är att öka kunskapen om den digitala affärsutvecklingen genom att ge det senaste inom digital marknadsföring, trender och affärsutveckling...

   Internet i fokus är ett av Skånes största event för dig som arbetar med webben och digitala kanaler. Målet för eventet är att öka kunskapen om den digitala affärsutvecklingen genom att ge det senaste inom digital marknadsföring, trender och affärsutveckling på webben.

   Viva Medias vice VD Arash Gilan är inbjuden för att tala över ämnet ”Digital transformation måste börja i ledningen”. I boken Get Digital or die trying beskriver han hur digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Hör Arash dela med sig konkreta insikter och case om hur företag tar sig an den digitala transformationen under Internet i fokus.

   Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö
   place

   Quality Hotel View, Malmö


  • 22 Mar
   close

   Viva Medias vice VD talar på Smart Conference 2017

   Vår vice vd Arash Gilan är medförfattare av boken Get Digital or Die Trying och brinner för att hjälpa företag att lyckas med digitaliseringen. Den 22 mars kan du höra honom tala om digitalisering under Axians Smart Conference i Stockholm....

   Vår vice vd Arash Gilan är medförfattare av boken Get Digital or Die Trying och brinner för att hjälpa företag att lyckas med digitaliseringen. Den 22 mars kan du höra honom tala om digitalisering under Axians Smart Conference i Stockholm.

   Konferensen har till syfte att hjälpa dig dra nytta av digitaliseringens fördelar. Under konferensen kommer framstående IT-ledare, bästsäljande författare, förändringsledare och även världsberömda talare inspirera, utmana och dela sin kunskap. Man kommer att bjuda på intressanta inblickar bakom kulisserna på företag och branscher som lyckats men även som misslyckats. Målet är att gå från ord till handling för att ge dig konkreta verktyg som sätter fart på affärerna. Detta vill du inte missa!

   Näckströmsgatan 8, 111 47 Stockholm
   place

   Berns i Stockholm


  • 07 Mar
   close

   TV:n är död – Länge leve YouTube

   Hej alla företag i Kista - Vi har blivit grannar Därför skulle vi vilja bjuda in till ett kostnadsfritt event om hur ni som företag enkelt kommer igång med att synas på Youtube. Viva Media är nämligen en av nordens...

   Hej alla företag i Kista – Vi har blivit grannar

   Därför skulle vi vilja bjuda in till ett kostnadsfritt event om hur ni som företag enkelt kommer igång med att synas på Youtube. Viva Media är nämligen en av nordens största digitala byråer och har hjälp 1000-tals företag med digital marknadsföring. Därför skulle vi gärna dela med oss av våra absoluta bästa tips. Vi tänkte därför berätta om hur man kommer igång med att synas på Youtube, en av de mest spännande kanalerna just nu.

   Tiderna förändras, nu är det dags att synas i framtidens TV! Här når ni era målgrupper smidigt och till ett bra pris! Vår YouTube-expert Richard Swenman som utbildar på Googles kurser i YouTube-certifiering kommer att hålla i eventet.

   Vi lottar även ut en filmproduktion till värde av 15 000 kr till alla som anmäler sig till eventet.

   Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Självklart bjuder vi på frukost!

   Välkomna!
   Anmäl dig senast 3 mars

   Färögatan 33, 164 51 Kista
   place

   Coor Konferens, Kista Science Tower - Sears Tower


  • Februari
  • 10 Feb
   close

   Viva Media utbildar inom SEM på Hyper Island

   Den 10 februari är Viva Media inbjudna att utbilda studenterna på Hyper Island inom sökannonsering (SEM). Vår digitala-expert Richard Swenman, en ofta anlitad och mycket uppskattad föreläsare, är en del av kursen ”Data driven marketing” som studenterna på programmet ”Digital...

   Den 10 februari är Viva Media inbjudna att utbilda studenterna på Hyper Island inom sökannonsering (SEM). Vår digitala-expert Richard Swenman, en ofta anlitad och mycket uppskattad föreläsare, är en del av kursen ”Data driven marketing” som studenterna på programmet ”Digital Data Strategy” läser under februari 2017.

   Målet med föreläsningen är ökad förståelse av bl.a. Google AdWords och genom best-practice-tips samt workshops låta studenterna applicera några av de effektivaste SEM-strategierna i deras projektarbeten/klientuppdrag.

   Föreläsningen är exklusiv för Hyper Islands studenter.

   Telefonvägen 30 126 26 Hägersten
   place

   Hyper Island


  • 08 Feb
   close

   Viva Medias vice VD talar under nätverksträff hos Västsvenska Handelskammaren

   Den 8 februari anordnar Västsvenska Handelskammaren en nätverksträff där du får chans att lyssna till Arash Gilan, Viva Medias vice vd. Arash Gilan är medförfattare till boken Get Digital or Die Trying och är en flitigt anlitad föreläsare, både nationellt...

   Den 8 februari anordnar Västsvenska Handelskammaren en nätverksträff där du får chans att lyssna till Arash Gilan, Viva Medias vice vd. Arash Gilan är medförfattare till boken Get Digital or Die Trying och är en flitigt anlitad föreläsare, både nationellt och internationellt inom digitala medier, trender och marknadsföring. Genom Googles utbildningsprogram har Arash Gilan även coachat byråer i Europa i hur man bygger ett framgångsrikt bolag.

   Under nätverksträffen får du möjlighet att bli inspirerad och få ny och värdefull input kring företags digitalisering och digital marknadsföring. Du får också tillfälle att ställa dina frågor till Arash Gilan.

   Varnhemsgatan 16A, 541 31 Skövde
   place

   Handelskammarens regionkontor i Skövde