Viva

Facebook for Business

onsdag 22 maj 2019, kl. 00:00 Örebro

Välkommen på Facebook-event!

Viva Media bjuder in till ett event i Örebro där vi vill ge dig som slutkund kunskapen som är nästa steg i din affär. Facebook är en ovärderlig annonsplattorm som ständigt växer i både användare och effektivitet.

Två miljarder människor använder Facebook varje månad – det är en annonsplattform där du verkligen kan engagera din målgrupp och bygga långvariga relationer på en personlig nivå.

I Facebooks universum hittar vi också Instagram, Audience Network och Messenger, plattformar där du har möjlighet att nå precis dem som är intresserade av det ditt företag erbjuder. Även om eventet fokuserar extra mycket på dessa sociala medier så brinner vi för att förmedla hur ett helhetstänk är det som lyfter ett företags marknadsföring till nästa nivå.

Under Facebook for Business bjuds det på, utöver ögonöppnande föreläsningar, också tid för att nätverka och utbyta erfarenheter. Är du VD, företagsledare eller beslutsfattare och vill lära dig mer om Facebook som marknadsföringskanal? Då tvekar vi inte en sekund på att det här är ett perfekt event för dig. Har ditt företag inte använt Facebook tidigare? Eller har ni en del erfarenhet? I båda fall finns här massor av kunskap att hämta.

Utöver all gratis kunskap så bjuds det på kostnadsfri frukost!

Begränsat antal platser, så först till kvarn. Välkommen!

Tid och plats


Adress: Kungsgatan 14, Clarion Hotel, Örebro
Tid: 22 maj, kl 8.30-11.30

Kontakt


Daniel Severin, Viva Media
+46 73-699 11 93, info@vivamedia.se