Viva

Get Moving

onsdag 27 feb 2019, kl. 00:00 Oslo

Succén från Stockholm kommer till Oslo!

Viva Media bjuder på insikter, erfarenheter och trendspaning i den rörliga medians värld. Varmt välkomna på ett kostnadsfritt event på Edderkoppen.

YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor – vilket gör det till en oslagbar plats att synas på för ditt företag. Här kan du både bygga ett starkt varumärke långsiktigt och skapa effektiva konverteringsdrivande annonskampanjer.

YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor – vilket gör det till en oslagbar plats att synas på för ditt företag.

1/3 av tiden vi tillbringar online ägnar vi åt att titta på videoinnehåll. Kunder är fyra gånger mer motiverade att köpa en produkt efter att ha sett en video om den, än om de bara har läst om den.

En stor fördel med YouTube är också att du på riktigt når potentiella kunder och bara betalar när de har visat intresse för din annons.

Utöver frukost och lättare lunch, bjuder vi på insikter, erfarenheter och trendspaning i den rörliga medians värld. Här får du veta hur rörlig media kan bli en naturlig och oerhört effektiv del i helheten av din marknadsföring.

Utöver all gratis kunskap så bjuds det på kostnadsfri frukost!

Begränsat antal platser, så först till kvarn. Välkommen!

Tid och plats


När? 27 februari, kl. 08.30 – 11.30
Var? Edderkoppen, St. Olavs plass 1, 0165 Oslo

Kontakt


Thomas Lillebror Finne, Country Manager, Viva Media
event@vivamedia.no