Viva

Get moving – om videomarknadsföring på Google HQ

fredag 23 nov 2018, kl. 00:00 Stockholm

Tillsammans med Google och YouTube kommer vi att bjuda på insikter, erfarenheter och trendspaning i den rörliga medians värld. Varmt välkomna till Googles HQ i Stockholm!

Youtube är en hel värld att upptäcka – perfekt både för att långsiktigt bygga ett starkt varumärke som för att skapa effektiva konverteringsdrivande annonskampanjer. Är du marknadschef, VD eller styr en företagsbudget? Då är det hög tid att förstå styrkan och potentialen i Youtube – en oexploaterad, resultatrik och kostnadseffektiv plats för marknadsföring.

1/3 av tiden vi tillbringar online ägnar vi åt att titta på videoinnehåll. Kunder är fyra gånger mer motiverade att köpa en produkt efter att ha sett en video om den, än om de bara har läst om den.

YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor – vilket gör det till en oslagbar plats att synas på för ditt företag.

En stor fördel med YouTube är också att du på riktigt når potentiella kunder och bara betalar när de har visat intresse för din annons.

Tillsammans med Google och YouTube kommer vi, förutom frukost och lättare lunch, bjuda på insikter, erfarenheter och trendspaning i den rörliga medians värld. Varmt välkomna till Googles HQ i Stockholm! OBS! Begränsat antal platser, så först till kvarn!

Tid och plats

När? 23 november, kl. 08.30-13.00
Var? Stockholm, Google HQ, Kungsbron 2

Kontakt

Richard Swenman, Viva Media
+46 76-392 71 71, richard.swenman@vivamedia.se