Viva

Great Place To Work – Vad är ett inspirerande ledarskap?

fredag 29 apr 2022, kl. 11:30 Webinar
Great Place To Work

Detta webinar är helt kostnadsfritt.


Great Place To Work – Vad är ett inspirerande ledarskap?

Vill du få tipsen som tar ledarskapet till nästa nivå? Häng då med på ett webinar från Great Place To Work® där Viva Medias vd Arash Gilan delar med sig av hur han inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och därmed tagit organisationen till nästa nivå.

Varje år utför Great Place To Work 19,8 miljoner medarbetarundersökningar på företag runt om i hela världen. Resultatet används sedan för att förstå organisationen samt vad som kan förbättras för att nå bättre verksamhetsresultat och skapa en arbetsplatskultur där varje medarbetare känner tillit och engagemang. Great Place To Work är med sina +30 års erfarenhet världsledaren inom arbetsplatskultur, och utför världens mest kända certifiering inom området.

Vivas VD Arash Gilan fick under årets rankning av Sveriges Bästa Arbetsplatser med Great Place To Work utmärkelsen Årets inspirerande ledarskap med motiveringen: 

“Arash har i ett tidigt skede sett potentialen i att skapa det Viva verkligen är – en organisation som handlar om Vi Va och inte Jag Va. Med sitt visionära ledarskap har han på ett nära sätt mött organisationen i individen, teamet och företaget som helhet. Resultatet är stolta medarbetare som stannar längre och nöjdare kunder.”

Hör på ett inspirerande samtal mellan Great Place To Works vd Maria Grudén och Arash Gilan där de pratar om vad som driver inspiration och varför det är viktigt med ett kommunikativt och visionärt ledarskap.

Kontakt

Josefine Bergman, Viva Media
+46 73-699 11 50 
josefine.bergman@vivamedia.se