Viva

Lyko – En djävel på e-handel

torsdag 24 mar 2022, kl. 12:00 Webinar

Alla Vivas webinar är helt kostnadsfria.

Lyko – En djävel på e-handel

Häng med på en videoserie där Arash Gilan möter människor som driver och/eller har grundat vad som idag är en framgångsrik e-handel. Först ut är Rickard Lyko som berättar om resan med familjeföretaget Lyko utifrån organisationens struktur, strategin i marknadsföringen, kundresan och de avgörande nycklarna för tillväxt. 

Arash är grundare och vd på Viva Media som också driver VD-podden vilken han leder. Där möter han ledare och experter inom olika områden som leder till ett framgångsrikt företag. Arash är författare till de böckerna Get Digital – or die trying och Apparnas planet, med en tredje på gång som lanseras under sommaren och heter En djävel på e-handel. Samtidigt passar han på att bjuda in e-handlare till studion för ett snack om hur just dem har tagit sig dit och alltså blivit “En djävel på e-handel”.

Rickard Lyko är den första gästen som sedan 2008 började utveckla familjeföretaget Lyko till den storskaliga e-handel och frisör samt butiks-verksamhet som det idag är. Både företaget och Rickard själv har vunnit flertalet priser och resultatet talar för sig själv med 2 miljarder i omsättning och en tillväxt på 28%.

Frågor som diskuteras är:

Hur fungerar Lyko som organisation?

Vad är deras marknadsföringsstrategi? 

Hur ser dem på kundresan? 

Vilka är nycklarna för tillväxt?

Talare

Arash Gilan
VD Viva Media

Rickard Lyko
VD Lyko

Kontakt

Josefine Bergman
Marketing Coordinator, Viva Media
+46 73-699 11 50 
josefine.bergman@vivamedia.se