Viva

Mindless Marketing?

torsdag 28 nov 2019, kl. 00:00 Uppsala

Ett helt nytt event som tar din marknadsföring från frågetecken till utropstecken

Låt oss göra en sak klar från början. Det här är inte ett event med tio quick fixes för dina sociala medier, eller fem snabba lösningar för din landningssida. Sånt har du redan hört, och om vi ska vara helt ärliga så är det inte det du behöver. 

Om du ska lyckas med din marknadsföring behöver du förstå just marknadsföring. Det är inte gjort på en förmiddag, men under Mindless Marketing gör vi på Viva Media allt vi kan för att under ett par fullspäckade timmar ge dig det bästa vi har, och ta dig från marknadsföring i blindo till marknadsföring som ger effekt.

Det är helt gratis att delta på eventet!

8:00-8:30 – Frukost serveras
Första passet handlar om INSIKT. Här berättar vi varför du inte kan använda samma budskap till samtliga målgrupper, och hur du skapar en utgångspunkt för marknadsföring baserad på insikt.
Paus
Andra passet handlar om STRATEGI. Nu är det kundresan som står i fokus, och vi tittar på hur du för dina målgrupper framåt från medvetenhet till konvertering, och bygger både branding och ROI.
Tredje passet handlar om CREATIVES. Att använda både insikt och strategi för att skapa en kommunikation som känns i magen.
10:30 – Vi avslutar

Tid och plats


Viva Medias Huvudkontor
Stationsgatan 23, 753 40 Uppsala
28 november, kl 8.30-10.30

Kontakt


Josefine Bergman, Viva Media
+46 73-699 11 50
josefine.bergman@vivamedia.se