Viva

Mindless Marketing

tisdag 03 mar 2020, kl. 00:00 Stockholm

Eventet som tar din marknadsföring från frågetecken till utropstecken

Vi ger dig en andra chans att delta på succén Mindless Marketing! Platserna blev fort fullbokade till Vivas event i höstas och vi är otroligt glada att ni som kom uppskattade innehållet. Säkra din plats på eventet i Stockholm redan idag. 

Det här är inte ett event med tio quick fixes för dina sociala medier eller fem snabba lösningar för din landningssida. Sånt har du redan hört, och om vi ska vara helt ärliga så är det inte det du behöver.

Om du ska lyckas med din marknadsföring behöver du förstå just marknadsföring. Det är inte gjort på en förmiddag, men under Mindless Marketing gör vi på Viva allt vi kan för att under ett par fullspäckade timmar ge dig det bästa vi har, och ta dig från marknadsföring i blindo till marknadsföring som ger effekt.

Det är helt gratis att delta på eventet!

8:00-8:30 – Frukost serveras

Första passet inleds med INSIKT. Här berättar Martin Hällerfors varför du inte kan använda samma budskap till samtliga målgrupper och hur du skapar en utgångspunkt för marknadsföring baserad på insikter. 

Paus

Andra passet handlar om STRATEGI och kunskapen serveras av Adrian Jurio. Nu är det kundresan som står i fokus, och vi tittar på hur du för dina målgrupper framåt från medvetenhet till konvertering samt bygger både brand och ROI.

Tredje passet handlar om CREATIVES som Fredrik Lundqvist är expert på. Han pratar om att använda både insikt och strategi för att skapa en kommunikation som känns i magen.

10:30 – Vi avslutar

Tid och plats


3 mars, kl 8.00-10.30
Convendum
Regeringsgatan 30, 111 53 Stockholm

Kontakt


Josefine Bergman, Viva Media
+46 73-699 11 50
josefine.bergman@vivamedia.se