Viva

Mindless Marketing

torsdag 12 mar 2020, kl. 00:00 Webinar

Webbinariet som tar din marknadsföring från frågetecken till utropstecken

Succén Mindless Marketing fortsätter! Nu även som webbinar, vilket gör att du kan delta från var du än befinner dig och det enda som behövs är bra uppkoppling och din egen dator eller mobil. Antalet platser är begränsade så säkra din plats redan idag! 

Det är helt gratis att delta på webbinariet!

Det här är inte ett event med tio quick fixes för dina sociala medier eller fem snabba lösningar för din landningssida. Sånt har du redan hört, och om vi ska vara helt ärliga så är det inte det du behöver.

Om du ska lyckas med din marknadsföring behöver du förstå just marknadsföring. Det är inte gjort på en timme, men under Mindless Marketing gör vi på Viva allt vi kan för att ge dig det bästa vi har, och ta dig från marknadsföring i blindo till marknadsföring som ger effekt.

Torsdag 12 mars kl 09:00-10:00

Första passet inleds med INSIKT. Här berättar Martin Hällerfors varför du inte kan använda samma budskap till samtliga målgrupper och hur du skapar en utgångspunkt för marknadsföring baserad på insikter.

Andra passet handlar om STRATEGI och kunskapen serveras av Adrian Jurio. Nu är det kundresan som står i fokus, och vi tittar på hur du för dina målgrupper framåt från medvetenhet till konvertering samt bygger både brand och ROI.

Tredje passet handlar om CREATIVES som Fredrik Lundqvist är expert på. Han pratar om att använda både insikt och strategi för att skapa en kommunikation som känns i magen.

Tid


Torsdag 12 mars, kl 09.00-10.00

Kontakt


Josefine Bergman, Viva Media
+46 73-699 11 50
josefine.bergman@vivamedia.se