Viva

Modern Marketing

tisdag 28 maj 2019, kl. 00:00 Malmö

Succén från Kalmar kommer till Malmö!

Viva Media bjuder in till ett kostnadsfritt event där vi tar er med på en ögonöppnande rundvandring i Googles ekosystem och verktygen som tar er marknadsföring till nästa nivå.

Vi lever i en ny digital verklighet. Här det behöver finnas en synergi mellan olika delar av din marknadsföring för att maximala resultat ska nås. I Googles ekosystem finns just den här möjligheten till full funnel marketing. Store visits-konverteringar, responsiva mobilannonser för Googles display-nätverk och ett växande fokus på röstsök – det är bara en bråkdel av allt spännande som händer i Google-världen.

Förändrade onlinebeteenden och ökad konkurrens ställer nya krav på dagens företag när det gäller att nå målgruppen.

Vi bjuder in till ett seminarium där vi, utöver frukost, bjuder in till en ögonöppnande rundvandring i Googles ekosystem och verktygen som accelererar er marknadsföring.

Är du VD, beslutsfattare eller driver ett företag som vill följa med i den ständigt digitala utvecklingen? Då är detta kostnadsfria frukostseminarium perfekt för dig. Det bjuds på frukost och en ögonöppnande rundvandring i Googles ekosystem och verktygen som tar er marknadsföring till nästa nivå.

Varmt välkommen!

Tid och plats


När? 28 maj 08.30- 11.30
Var? Malmö

Kontakt


Richard Swenman, Viva Media
+46 76-392 71 71, richard.swenman@vivamedia.se