Viva

Nordic Nest – En djävel på e-handel

torsdag 07 apr 2022, kl. 12:00 Webinar
Arash Gilan och Bank Bergström

Alla Vivas webinar är helt kostnadsfria.

Nordic Nest – En djävel på e-handel

Häng med på en videoserie där Arash Gilan möter människor som driver och/eller har grundat vad som idag är en framgångsrik e-handel. Bank Bergström är sedan 2017 vd på Nordic Nest ett företag som expanderat till 70 marknader och har sin logistikhub i Kalmar. Bank delar med sig av sina erfarenheter och hur Nordic Nest har kommit dit dem är idag utifrån organisationens struktur, strategin i marknadsföringen, kundresan och de avgörande nycklarna för tillväxt. 

Arash är grundare och vd på Viva Media som också driver VD-podden vilken han leder. Där möter han ledare och experter inom olika områden som leder till ett framgångsrikt företag. Arash är författare till böckerna Get Digital – or die trying och Apparnas planet, en tredje är på gång som lanseras under sommaren och heter just En djävel på e-handel. Samtidigt som boken skrivs så passar han på att bjuda in e-handlare till studion för ett snack om hur just dem har tagit sig dit och alltså blivit “En djävel på e-handel”.

Andra gäster som också delar med sig av sina erfarenheter i videoserien är Rickard Lyko från Lyko och Susanne Holmström från NetOnNet. Anmäl dig här så missar du inget!

Frågor som diskuteras är:

Hur fungerar Nordic Nest som organisation?

Vad är deras marknadsföringsstrategi? 

Hur ser dem på kundresan? 

Vilka är nycklarna för tillväxt?

Talare

Arash Gilan
VD Viva Media

Bank Bergström
VD Nordic Nest

Kontakt

Josefine Bergman
Marketing Coordinator, Viva Media
+46 73-699 11 50 
josefine.bergman@vivamedia.se