Viva Media, Google

och Jetshop bjuder in till

YouTube-events.

 

På YouTube får miljontals unika besökare varje dag information, underhållning, skratt och gemenskap. Här har ni som företag en otrolig chans att nå ut med ert budskap, era produkter och bygga ert varumärke. 13-14 mars är Viva med och bjuder in till två separata event på Googles huvudkontor med syfte att få dig att förstå styrkan i YouTube. Gör en intresseanmälan till det event som passar dig bäst!

 

Vilket event ska du på?

Nu fortsätter succén! När Viva La YouTube ägde rum i november i fjol var det minst sagt ett högt intresse. Nu bjuder Viva Media tillsammans med Google återigen in till ett exklusivt YouTube-event på Googles imponerande huvudkontor i Stockholm. Är du marknadschef? VD? Eller styr en företagsbudget? På Youtube kan du bygga ett starkt varumärke!

När? 13 mars, kl. 09-13
Var? Googles huvudkontor, Kungsbron 2, Stockholm
Hur? Gör din intresseamälan här!

Gör din intresseamälan här!

Är du e-handlare? Då kan YouTube vara perfekt för dig. Världens näst största sökmotor, en videoplattform, ett socialt nätverk, en plats för att driva trafik till din e-handel – men framförallt är YouTube en plats för effektivt varumärkesbyggande. Här har du chansen att skaffa tusentals prenumeranter som ser, interagerar och engageras av det videomaterial du kommunicerar.

När? 14 mars, kl. 13.30-16.00
Var? Googles huvudkontor på Kungsbron 2 i Stockholm
Hur? Gör din intresseanmälan här!

Gör din intresseanmälan här!

YouTube är världens tredje största hemsida sett till besökare och världens näst största sökmotor efter Google. Enbart kanalens position och användande antyder att det är viktigt att finnas där för att hitta sin målgrupp och ta del av relevanta sökningar. Utöver detta finns även andra stora fördelar med YouTube som marknadsföringskanal.