Hjälp oss att skapa framtidens marknadsföring.

Viva soul

Viva Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Vi är ett värdeskapande företag som drivs av att hjälpa företag att lyckas med deras digitala marknadsföring. Det gör vi genom strategiska och mätbara lösningar som ger ökad lönsamhet. Vårt mål är att vara våra kunders digitala affärspartner och oavsett medieval eller strategi alltid skapa ett mervärde.

 

Person före prestation

För oss handlar inte nyanställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan se Viva Media som ditt andra hem, som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar. Arbete är en stor del av våra liv – så se till att vara på en plats du älskar!

 

Let´s keep in touch!

Kanske hittade du ingen tjänst som passade dig för tillfället? Lugnt, vi håller gärna kontakten med dig framöver. Skriv upp dig på vår Connect-lista så mailar vi dig så fort en ny tjänst blir tillgänglig.

 

Varför jobba hos oss?

Viva är en perfekt plats för dig som älskar marknadsföring och vill ta nästa steg i din karriär. Här tar vi hand om varandra, hjälper varandra att utvecklas och ser till att ge våra kunder det ultimata omhändertagandet. Vårt mål är att skapa Sveriges (eller respektive Viva lands) nöjdaste kunder, vilket ska speglas i vårt NPS. För att nå dit är förutsättning att vi har landets nöjdaste medarbetare – de två går alltid hand i hand.

 

Vill se ett bättre samhälle

Vivas arbete kantas av sociala ansvarstaganden i form av CSR-initiativ. Just nu stöttar vi Ung företagsamhet och Berättarministeriet – för vi längtar efter att utveckla det samhälle vi bor i. För oss står människan alltid i centrum –  det är där relationer byggs, möjligheter skapas, innovation föds, minnen formas och affärer blir till.

 

Tillgängliga jobb

Dina framtida kollegor!

Sara Wiklund
Project Manager

Josefine Conradsson
Account Manager

Joakim Kendelt
SEO Specialist

Ninni Axelsen
Digital Business Developer

Franklin Chavez
Digital Business Developer

Rebecca Hasselteg
Customer Service

Fredrik Lundqvist
Rörlig Media

Mathias Eriksson
Social Media Manager