Hej! ūüĎč Skriv h√§r om du undrar n√•got!

Tilltala varje individ på ett unikt sätt.

Att konvertera och förvandla besökare till leads är kärnan i marknadsföring.

Tilltala varje individ på ett unikt sätt.

Att konvertera och förvandla besökare till leads är kärnan i marknadsföring.

Marketing Automation

Marketing Automation är en onlinebaserad mjukvara som gör att ditt företag kan ha full koll på dina besökare och värma upp dem till det är dags för säljavdelningen att lyfta luren. Marketing automation gör att du kan optimera din effektivitet, skapa relevant innehåll som ger högre konverteringsfrekvens och tilltala varje individ på ett unikt sätt.

 

Lead Capturing

N√§r marketing automation-mjukvaran √§r installerad i webbplatsens k√§llkod kommer alla bes√∂kares fotsp√•r och aktivitet att registreras om bes√∂karen har l√§mna ut n√•gon av sina uppgifter ‚Äď t.ex. mailadress eller arbetsplats. Uppgifterna samlas in vid nedladdning av guider, artiklar och vid prenumeration p√• ett nyhetsbrev eller dylikt. Ju mer information ni lyckas samla p√• er om ett lead, desto l√§ttare vet ni om det √§r ett varmt och relevant lead d√§r ni kan ta n√§st steg mot en aff√§r.

 

Workflow

När en besökare har registrerat sina uppgifter hamnar besökaren i ett så kallat work flow. Content skickas ut via mail till besökaren. Vilket content det är beror på vilket work flow besökaren hamnat i, som i sin tur avgörs av vad besökaren har klickat på inledningsvis. Innehållet som besökaren får i sin inbox är relevant och anpassat för att passa just den individen, det är också utformat så att det känns personligt och inte som något massutskick.

 

Lead scoring

När besökaren klickar på de mail ni skickar ut så får denne poäng. Hur mycket poäng en besökare har samlat på sig avgör om det är ett kallt, ljummet eller varmt lead. Det är ett enkelt och effektivt sätt för att hålla koll på var den potentiella kunden befinner sig i säljtratten.

Vill ni att vi hjälper dig med marketing automation? Tveka inte på att höra av dig!

Vill du ha hjälp med marketing automation? Kontakta oss!